ELŐADÁSOK2019.11.09. Szombat

16:00-18:00

15:40-es érkezéssel

FényFöld Meditáció és Előadás 

(Előadásom címe: A tudatosság kora)

Budapest, Lurdy Ház(Megj: a fenti kis felvezető videoban még október szerepel, de ahogy a dátumkiírásban mindenhol szerepel, 11.09-én lesz!!!

:)

A FényFöld Meditáció egy 2 órás délutáni-esti program, helyszín a Lurdy Ház! 

Valósítsunk meg EGYÜTT EGY GYÖNYÖRŰ ÁLMOT: Együttes meditációt és összejövetelt a Földért, az Emberért, a FényFöld megvalósulásáért. 

Álmom, amelyet Szövök, az az, hogy Tudati Erőnkkel, Szívünk Erejével, Lelkünk Tüzével tegyünk azért, hogy az Új Fényföld kikristályosodjon, hogy Fény legyen mindenhol árnyék és sötét nélkül; úgy a fejekben, mint a szívekben és az utcán... Légy ott, ha úgy érzed, valamit nagyon tennél az emberiségért, a nukleáris katasztrófák és a háborúk elkerüléséért, hogy tennél  valamit a gonoszság megszüntetéséért így, a fotonkorszak kezdetén. A Plejádi Fotonikus Kor Hajnalát éljük és ez a Hajnal bármikor Nappallá válhat!

Erre az alkalomra írok egy 25-30 perces Ébresztő, Lélekmentő és Fényességterítő Meditációt, amelyet elvégzünk, zenei aláfestéssel.. A meditáció előtt felvezetést tartok és a meditáció után előadást, "A tudatosság kora" címmel.

A meditációra Tudatban és Lélekben invokálom, meghívom Jézus, Ashtar, Anasztázia, az arkangyali és kerubi divíziók, Sai Baba, Istenanya, Saint Germain, Grigori Grabovoi, Arkagyoj Petrov, fényes csillagflották, szentek és más fényes lények Szellemi Jelenlétét. 

A rendezvényen  lesz szénsavas és mentes ásványvíz. 

Fényes szívvel várlak Téged is! Ne maradj le, légy részese és élvezője ennek az Égi Áldásnak, ami ott ránk hull az Atya-Anya Isten Szemének tüzéből!

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a lap alján található 'REGISZTRÁLOK' űrlapon tudsz megtenni a teljes neved és e-mail címed, ill. 'FényFöld' és  fizetés módjának (U vagy P) feltüntetésével! U=Utalás, P=Postacsekk

Részvételi díj: 2.000 Ft. ELŐREUTALÁSSAL történik vagy rózsaszín postacsekken, ha esetleg nem tudsz utalni.

A regisztrációt ne hagyd utolsó pillanatra! :)A lap alján található regisztrációs űrlap kitöltése után a rendezvény kezdete előtt 4 nappal fogsz kapni tőlem egy emlékeztető 

e-mailt! 


REGISZTRÁLOK:


Fő témaköreim:

Emberi Tudatosság

Információs - Plejádi Tudat-és Lélekfejlesztő Technológiák

Földönkívüli Kultúrák

A háttérhatalom leleplezése

A biokertek jövője

A multiverzum múltja, jelene, jövője

Szellemi világok, eltávozás-érkezés

Isten, Teremtő, angyalok