EGYÉNI FOGLALKOZÁS


Plejád és Bioinformációs  Tudatfejlesztő -és LélekgyakorlatokA PSZICHÉD és a TUDATOD LEGYEN RENDBEN. FORDULJ BELSŐ MIKROVILÁGOD FELÉ S KIFELÉ MEGOLDÓDIK MINDEN. (PLEJA)
2 FONTOS INFORMÁCIÓ AZ EGYÉNI KEZELÉSEIMMEL KAPCSOLATBAN ÉV VÉGÉIG!! :)


*Év végéig várlak szeretettel kifejezetten testi problémákkal, testi tünetekkel, betegségekkel, 30 perces órára, amelynek sokkal kedvezőbb a díjszabása, mint az eddigi 2 órának. Ezen a 30 perces órán kizárólag rögtön a betegségedre, problémádra koncentrálok és gyorsan dolgozom a probléma megoldásán.Itt nem vonlak be a kezelésbe, csupán arra kérlek, úgy gyere el, hogy hiszel a bioinformációs gyógyításban. A 30 perces kezelés ára: 5000 Ft

*Év végéig várlak szeretettel 2 órás egyéni kezeléseimre! JÖVŐRE EZ MÁSKÉNT LESZ, ÍGY aki szeretné még ezt igénybe venni, ezt idén, december végéig tudja megtenni! Várlak szeretettel a Három Lótusz Jógastúdióban! Az idén még 2 órás kezelés ára: 15.000 Ft

Mindkét típusú kezelésre bejelentkezés:

melindakalmar111@gmail.com
vagy
messenger írásos üzenet.

Mindkettő lehetőség csak idén érvényes, jövőre kicsit másként lesz és arról majd január legelején teszek ki információkat!


**********************************************


A Plejádi Tudatosságemelő és Lélektisztító gyakorlatokat a Plejádokbeliek adták át nekem és adják át folyamatosan.

A Plejádi Gyakorlatokat a Plejádokbeliek úgy állítják össze, hogy azok mindenki által elvégezhetők legyenek, bármely életkorban. A gyakorlatok biztonságosak és a teljes lélek-tudat-szellem-test komplexumra gyakorolnak fejlesztő, gyógyító és oktató hatást.

A gyakorlatok, gyakorlatsorok nagyon magas szintű plejádi tudományt integrálnak magukba, de "idelenn" nekünk a 3. denzitásban (dimenzió) minden gyakorlat könnyen érthető, a mindennapokba beépíthető és nem igényel semmiféle előképzettséget vagy tornatapasztalatot!

A gyakorlatok különböző állapotokra és célokra specializáltak; vagyis vannak olyan gyakorlatok, amelyeket különböző lelki problémák kezelésére küldenek "le" nekünk és vannak, amelyeket egy bizonyos célt szolgálnak, például a fiatalodást vagy a stresszlevezetést, vitalizálódást.

Saját egyéni átéléseim és gyakorlásaim során azt a feladatot kaptam a Plejádokbeliektől ( és más Fénylényektől is támogatva), hogy hozzak "Le" egy ÚJ Tananyagot, amely Örök Tananyag is egyben. Az új kor energiáinak és elvárásainak megfelelően épül fel.

A Plejádi Fénytechnikák sokrétűek és az elmúlt évtizedekben változtak is. Olyan anyagra van szükség, amelyet az emberek a mindennapokba be tudnak építeni, gyorsabban és hatékonyan segít a problémák megoldásában és a tudatosodásban.

Ezek a foglalkozások egy egységet képeznek az egész koncepcióval, ötlettel, programmal, amit a Plejádiakkal együtt dolgoztam ki és dolgozom rajta állandóan.
Azok is részt vehetnek rajta, akik még nem végeztek el nálam tanfolyamot vagy nem voltak egy workshopon sem. 

Foglalkozásaimon a bioinformációs tudatfejlesztő-tudattágító  technológiákat is alkalmazom és oktatok ebben a témakörben. (Lásd még tanfolyamaim és meditációs gyakorlóóráim is, ezen a weblapon.)


Számtalan ADÁS fut a világegyetem fantasztikus ADÓ-VEVŐ CSATORNÁIN ÉS VILÁGNYELVÉN... EZ EGY OKTATÁSI MÓDOZAT AZ ÖNGYÓGYÍTÁSRA ÉS OKOSODÁSRA, amelyet egy rendkívül magas érzelmi és értelmi színvonalon élő intelligencia nyújt át a legnagyobb szeretettel és segítőkészséggel nekünk.

MINDENKINEK ERŐSEN AJÁNLOM AZ EGYÉNI ÓRÁT ANNAK, AKI:

* SZERETNE MAGASABB TUDATOSSÁGRA SZERT TENNI

*AKI KIEGYENSÚLYOZOTT PSZICHÉT SZERETNE, MEGŐRIZVE NYUGODTSÁGÁT, AMIKOR CSAK LEHET

*AKI SZERETNE MEGTISZTULNI LELKILEG, DE NEM TUDJA, HOGYAN FOGJON HOZZÁ

*AKINEK LELKI PROBLÉMÁI VANNAK

*AKI FIATALODNI ÉS VITALIZÁLÓDNI SZERETNE

* AKI SZERETNÉ A MEGKAPOTT SPIRITUÁLIS TUDÁSÁT INTEGRÁLNI, MEGEMÉSZTENI ANÉLKÜL, HOGY "ELÉGNE, KIÉGNE" A FOLYAMATBAN

* AKI SZERETNÉ JOBBAN MEGISMERNI AZ ÉLETÉT, MIÉRT VAN ITT, MI A CÉLJA ÉS KÉRDÉSEI VANNAK AZ UNIVERZUMRÓL

*AKI ÚGY ÉRZI, NEM ÉRTI MEG SENKI ÉS VÉGIGKÍSÉRTE ÉLETÉT A MÁSSÁGÉRZÉS

* AKI OLDÁSI És STRESSZLEVEZETÉSI TECHNIKÁKAT SZERETNE TANULNI, MELYEK KÖNNYEDÉN BEÉPÍTHETŐK A MINDENNAPOKBA

*AKI SZERETNÉ FEJLESZTI AGYI ÉS MENTÁLIS KÉPESSÉGEIT

* AKI SZERETNÉ FEJLESZTENI A TELJES KÖRŰ ÉRZÉKELÉSI KÉPESSÉGEIT, ÚGY, MINT TISZTÁNLÁTÁS, TISZTÁN HALLÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁN ÉRZÉKELÉS

*AKINEK VOLT "UFO" VAGY MÁS "PARANORMÁLIS" ÉLMÉNYE ÉS ÚGY ÉRZI, NEM MONDHATJA EL SENKINEK, NEM ELEMEZHETI SENKIVEL

*AKI ÚGY ÉRZI, MÁSIK BOLYGÓRÓL JÖTT ÉS NETÁN MÉG FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL IS TALÁLKOZOTT

*AKI FRUSZTRÁLTNAK ÉRZI MAGÁT, MERT NEM LÁTJA AZ ÉLETE ÉRTELMÉT ÉS KERES VALAMIT, DE NEM TUDJA, MILYEN IRÁNYBA INDULJON

*AKINEK KRÓNIKUS HÁT,-NYAK-,VÁLLFÁJDALMAI VAGY FEJFÁJÁSA VAN VAGY EGYÉB TESTI TÜNETEI


A legjellemzőbb problématerületek, amelyekben a Plejádi Fénytechnika segít:

* Fáradtság, stressz, levertség, kedvetlenség, megrekedtségérzet, céltalanság, pesszimizmus, tömegiszony, tériszony, víziszony stb., félelmek, érzelmi káosz, sértődékenység, jövőn aggódás-múlton rágódás, érzelmi sérülések, "lelki-szemetesláda-lelki szivacs" jelenség, álmatlanság, rémálmok, konfliktuskezelés-konfliktustisztítás, lelki és szellemi önvédelem, bizalmatlanság, frusztráltságérzet, túlhajszoltság, ételfüggőség, magányérzet, hiperaktivitás, férfiassággal-nőiséggel kapcsolatos jin-jang problémák, önértékelési problémák, önbizalom(ősbizalom) problémák

* Nyak-,váll-,hátfájdalmak, krónikus izomgörcsök, izommerevség, fejfájások, migrén, gerinc menti feszülések, görcsök, fájdalmak, vázizomzatproblémák, menstruációs görcsök, premenstruációs szindróma, nőgyógyászati problémák, ágyéki csigolyafeszülés és fájdalom, elferdült medencecsont, rheuma, ízületi gyulladás (poliarthritis), vastagbélelzáródás, aranyér, allergiák, immunrendszergyengeség, emésztési zavarok, gyomorfekély

Szeretettel:
Pleja

***************************************************************************************

Néhány szó a Plejádi Fénytechnikákról, amelyek csupán egy kis részét képezik a Plejád gyakorlataimnak:

A Plejádi Fénytechnikákat a Plejádokbeliek abból a célból adták át az embereknek, hogy a gyakorlatok és az ismeretek által segítsenek önmagunkra találni, megtalálni az élet magasabb célját és értelmét, tudatosodni, teljessé, egészségessé és kiegyensúlyozottá válni. A gyakorlatok magva az, hogy a test egészségének eléréséhez nélkülözhetetlen a fizikai test és a magasabb dimenzióban élő finomfizikai testeink (FEMS= fizikai, emocionális, mentális, spirituális) működésének összehangolása és a Magasabb Énnel történő kapcsolódás. Ezek a technikák minden lelki és testi problémában segítenek, hiszen a szervezet önregulációjára (öngyógyítás) helyezik a hangsúlyt és energiával töltik fel a meridiánpályákat is. Mindenkinek ajánlott.

A technikákat megtanítom a hozzám fordulóknak és a páciens aktív közreműködése szükséges a program elvégzéséhez. Minden ember képes meggyógyítani saját magát, de az orvosi (akár kiegészítő) kezelést nem mindig lehet nélkülözni. A jobb közérzet, gyógyulás, tudatosodás csak akkor lehetséges, ha nem az ember helyett végzik el a teendőket, hanem rávezetik arra, hogyan tudja ő maga csinálni. A Plejádi Fénytechnikák nagy részben így működnek. Az öntisztulási folyamatokat, gyakorlatokat  nem lehet átugrani.

A Plejádi Fénytechnikákat igénybe vevők életük minden területén pozitív változásról számolnak be és új megközelítésből látják a problémáikat, életüket. Mindannyian rengeteg terhet hordozunk. Ezektől meg lehet szabadulni és meg lehet találni rá a megoldást. Egy bizonyos ponton és gyakorláson túl pedig van egy végső célja a plejád ajándéknak; a megvilágosodáshoz vezető út, a teljes lelki tisztaság, a magasabb rezgésű sejtszerkezet és élet elérése és a fiatalság.


Ismeretanyag mindehhez:

Az ember felsőénje fénylény és a legalsó szinten, tehát itt a 3. dimenzióban élő énje csak akkor lehet teljes (EGÉSZ-SÉGES), ha a részeivel felveszi a kapcsolatot, megkapja a megfelelő instrukciókat élete teljes szellemi-lelki-testi működtetéséhez. Szó szerint a szellemi és a lelki egészség az alapja a testi egészségnek. Ha a lelkünk nincs rendben, előbb-utóbb kiütközik valamilyen testi formában. Ennek a tudásnak sokkal mélyebb gyökerei vannak, mint azt a hétköznapokban olvassuk pl. egy ezoterikus havi újságban! Energetikai szálak csatolnak minket össze a felsőbb dimenziókkal, a 4.-től a 12-ig. S még azon túl is, a Fal mögötti oktávokkal.

A legtöbb ember manapság ennek még a tudatában sincs. Nem vagyunk elszakított lények, akiket magukra hagytak. Vár ránk a teljes tudás és fény, a bölcsesség. Mindenki hozzájuthat, aki akar. Kell rajta dolgozni, de minden testi tünet, meggyőződés, képzet, hiedelem, félelem, karma nagyon könnyen letehető a fotonkorszak új energiái segítségével, amit most már a kozmosz is támogat. Aki az összes karmáját feloldja, szabad emberré válik. S a szabad emberből válhat csak fényember.


A Plejád Fénytechnikákat ajándékba kapta az emberiség a Plejádok Csillagrendszerben élő rokonainktól, akik rendkívül magas értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Ők az emberiséget szinte kezdeti lépéseitől figyelik, szeretik és támogatják. Ez a Plejád tudás rendkívül magas szintű, az ember, mint élő szervezet kozmogenitásából, az univerzumi ember létének tényéből indul ki. A jövőben ez a tudás alaptudássá válik és be fog épülni az orvoslás tudományába, kiegészítve azt, majd pedig a legfontosabb elemmé válik a gyógykezelésben. A holisztikus, teljes, az embert nemcsak hús-vér testként kezelő gyógymódok felé fordulnak mind többen, felfedezik saját lelkük csodáit és testük megújuló, fiatalodó képességeit. Tudomány és hit egy cipőben fognak járni. Én egy vagyok azok közül a Föld nevű bolygón, akik megmutatják ezeknek a kezeléseknek a létjogosultságát.

Célom az, hogy segítségemmel mindenki önmaga sajátítsa el és egy idő után önmaga tudja használni, hasznosítani, akár továbbfejleszteni is saját maga számára a Plejád Technikákat. Minden gyakorlat még frissebb, gyorsabb, rövidebb időn belül elsajátítható, mint az elmúlt évtizedekben, ráadásul egyénre szabott. A gyakorlatok elvégzése, meditációs hajlam és akarat nélkül eredmény nincs.  Azoknak szól ez a tudás, akik szeretnék felfedezni önmagukat, hogy milyen tisztulásokra képesek és milyen pozitív irányba tudnak fejlődni életük minden területen, legyen az párkapcsolat, anyagi helyzet, hivatás megtalálása s a legfontosabb: az egészség, fiatalság, fiatalodás és a szépség.

A kezeléseket (nem titok!) leszületett plejádiként végzem, rendkívül szoros kapcsolatot tartva fenn a plejádi, emberként meg nem született társaimmal. A gyógyítás és oktatás ideje alatt mindig, mindenkinél jelen vannak ezek a plejádi fénylények és más arkangyali lények, akik ötödik dimenzióban élnek.


Minden gyógyulás alapja az lelki önvédelem és a lelki tisztulás. Pontosan úgy, mint tavaszi böjt idején a szervezet kitakarítása, úgy a léleknek még nagyobb szüksége van arra, hogy tisztuljon. Ez nem  vallási beszéd, hanem finomfizikai, univerzális tény. Ha nem tisztulunk meg, pl. egy régi gyerekkori beidegződéstől, akkor a felnőttkori problémánkat sem tudjuk végérvényesen megoldani. A tisztulás azt jelenti, hogy megszabadulunk minden olyan gondolattól, képzettől, negatív meggyőződéstől, traumától, ami nem szolgálja fejlődésünket és gátat von egészségünk eljövetele elé. Megszabadulunk olyan energetikai kötelékektől és lélekszerződésektől, amelyek elszívják energiánkat. Sokszor nem is vagyunk tudatában ezeknek az energiakötelékeknek, nem is tudjuk, hogy kikkel vagyunk negatív kötésben, kik azok, akik a múltból is negatív érzésekkel viseltetnek irántunk, így szívják az energiáinkat. Természetesen sok jelenlegi kapcsolat is lehet ilyen jellegű.

A KA-energiavezetékek kinyitása felelősség és óvatosságot igényel, de csodálatos változások vehetik kezdetét mindenki életében, aki elhatározza , hogy egészséget teremt magának. "Gyógyszerek" nélküli, a természeti rendre, önmagunk lelki testeinek és az univerzum ismeretére alapozott tudás megszerzése a cél. Kisebb-nagyobb lépésekkel ez mindenkinek sikerülhet.

A Plejádokbeli Fényangyalok nagyon fontosnak tartják az úgy, mint ALSZEMÉLYISÉGEKKEL történő foglalkozást is, úgy, mint belső gyermek, belső harcos, stb. Rengeteg frusztráció, betegség  abból fakad, hogy nem ápoljuk eléggé alszemélyiségeinket, ahogy a nagy tudású indián törzsek teszik. Példa: egy mai korban élő nő úgy érzi, meg kell felelnie, mint feleség, barátnő, szerető, munkatárs, anya, de nem foglalkozik a benne élő gyermekkel, harcossal, önmaga táplálójával. Ezeket elhanyagolva sérelmei keletkeznek, belső feszültség gyűlik fel benne és úgy érzi frusztrálttá vált, aki csak elviseli terheit és senki sem érti meg. Az alszemélyiségekkel történő psziché-kezelés ezt a célt szolgálja és gyógyítja, integrálja a személyiséget, tiszteletben tartva és kellőképpen szabaddá téve a bennünk élő alszemélyiségeket.

A mai korban a legtöbb élelmiszer és ital növényvédőkkel és rovarirtókkal, szmoggal szennyezett. A tiszta élelmiszer és víz elérésére is adok tanításokat; hogyan lehet a mindennapokban jobban, teljesen elérni. Ételeink energetizálása rendkívül fontos. A jövő speciális lézertechnológiája ugyanezt a célt fogja szolgálni s szolgálja már most is.

Programomban szerepel még az esszenciális fontosságú DNS aktiváció, a DNS mágneses mezőjének megszólítása, amely jelenleg szintén az alternatív gyógymódokhoz sorolható (vagy még oda sem, annyira ősi-új ez a tudás!), viszont minden tudományos orvoslás alapja. A nucleusokban (sejtmagok) található 100 trilliónyi DNS az egyik legfontosabb kulcsa a gyógyulásunknak és megvilágosodásunknak. Mindezeket a gyakorlatokat a Plejádokbeliekkel és más arkangyali lényekkel együttesen végzem.

Az örök fiatalság, legalábbis az egy testben élés hosszú ideig-, talán sokak vágya. Az ennek megvalósítására szentelt kutatások igen jó eredményekkel kecsegtetnek már most is. Természetesen minden egészség és fiatalodás alapja a Plejád Fénymunka, az orosz bioinformációs technológiákkal történő megismerkedés és a DNS beprogramozása. Ezek az ismeretanyagok összefüggnek. A lélek fényét csak a Belső Fénytudás ragyogtathatja fel.
A 30 vagy 120 perces kezelésekre BEJELENTKEZÉS:

MESSENGER ÍRÁSOS ÜZENETBEN

VAGY

melindakalmar111@gmail.com- ra írj

VAGY

ha fenti módokon nem tudsz, akkor hívj a 0670/2775576 számon.

A foglalkozás-kezelés ára: 15 000 Ft 1,5-2 óra még idén, 2018 decemberében!! JÖVŐRE VÁLTOZÁS TÖRTÉNIK A KEZELÉSEIM METHODIKÁJÁBAN, ERRŐL JANUÁR LEGELEJÉN TESZEK KI PONTOS INFORMÁCIÓKAT! A lap tetején leírt 30 perces kezelsé ára 5000 Ft.

Szeretettel:

Pleja

Helyszín: Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió

1196 Budapest (Kispest - Óváros) Fő utca 99.

Ingyenes parkolás az udvarban és az utcán. Térkép ITT: