Fogadóóra- Természetgyógyászat és spirituális gyógyítás


Kedves Érdeklődők, kedves Olvasóim!


Szeretettel várok mindenkit fogadóórámra.

Hagyományos természetgyógyászati és spirituális módszerekkel várlak és mindezek mellett mérőműszeres felméréssel is.

* természetgyógyászat

* teljes szervezet állapotfelmérési módszer kvantumfizikai eszközzel

* spirituális megközelítések, spirituális gyógyítás


A teljes szervezet egyensúlyi állapotának felmérését végzem  8 D NLS (nyolc dimenzióban ható és vizsgáló, a vizsgált személy aurájának nyolc dimenziójában érzékelő), a  kvantumentrópia elvein nyugvó mérő-és terápiás műszerrel. (nem biorezonanciás gép) A teljes szervezet normál szintű mérése és a kiértékelés kb. 60 percet vesz igénybe. A készülékkel tudományos szintű vizsgálatra is lehetőség van, ennek időtartama jóval hosszabb.

Ajánlom mindenkinek, aki tisztában szeretne lenni szervezete egyensúlyi/egészségügyi állapotával; hogy a gondolatai és az érzései milyen mértékben, hogyan befolyásolták a testi működésének homeosztázisát. (egyensúlyát). A készülék preventív (megelőző) jellege is kiemelkedő fontosságú, hiszen általa láthatók azok a területek, amelyekről fokozott figyelemmel kell gondoskodni, elkerülve számtalan betegséget és további problémaforrást.

Az emberi szervezet mind fizikai síkon, mind magasabb dimenziókban hullám (rezgés) természetű. A kvantumfizikai készülékkel rezgésterápiát tudunk alkalmazni azokon az egyensúlyvesztett területeken, ahol vagy újjáépítő vagy lebontó (pl. mikroorganizmusok, gombák, vírusok) rezgésimpulzusokra van szükség.Mindezek mellett "hagyományos" természetgyógyászattal várom Önt/várlak Téged! A módszerek függnek attól, hogy a hozzám forduló milyen problémával rendelkezik, miben kéri a segítségemet, milyen lelki beállítottságú, hány éves, milyen egészségügyi gondja van, van-e testi tünete, problémája is vagy kizárólag lelki/szellemi/tudat szinteken érzi, hogy segítségre van szüksége.

Óráim célja  olyan szelíd módszerek és tanácsok alkalmazása, amelyek elősegítik az ember teljes lelki-szellemi jó közérzetének elérését és a görcsök feloldásával a lelki-testi egyensúlyt segítik elő, valósítják meg.

Óráimon igen nagy hangsúlyt helyezek az önbizalom növelésére, a DNS -sel történő foglalkozásra (ezáltal a szervezet önregulációs, vagyis öngyógyító energiáinak mozgósítására), az egész ember lélektani, tudati, szellemi fejlődésének elősegítésére. Mindezek alkalmazásával cél az, hogy az ember jobban megismerje önmagát, a mindennapjaiba is beépíthető, személyre szóló tanácsokat, tippeket kapjon, hogy saját maga is megtalálja magában a válaszokat, az öngyógyítás és a prevenció (megelőzés) útjára lépjen.

Mire képes az emberi szándék? Hogyan beszélgess a sejtjeiddel? A DNS-sel és a sejtjeiddel történő foglalkozás hogyan segíti elő a gyógyulásodat, az önbizalmad növekedését, a függőségekről történő lemondást?


Alkalmazott módszerek:

* 8 D NLS (8 dimenzióban érzékelő, a kvantumentrópia elvein nyugvó) mérő- és terápiás műszerrel  végzett diagnosztika és terápia, a teljes szervezetre kiterjedő egyensúlyi állapotfelmérés és részletes kiértékelés!

* DNS meditáció, DNS szálak ébresztése

* Kibeszélő terápia - Lélektanácsadás, lelki problémák felderítése, oldása

* Színterápia

* Angyali és plejádi energiák alkalmazása a meridián-,csakra-és auratisztításban

* Averziós terápia (vizualizációs, imaginációs technika!) a függőségek kezelésére (nemsokára bővül fülakkupunktúrával)

*  Aromaterápiás és gyógynövénytanácsadás

* A kognitív terápiához hasonló pozitív gondolkodásra nevelés és módszerek

* Életmódtanácsadás

* Külsővel kapcsolatos tanácsadás ( járás, hajviselet, öltözet, smink, bőrápolás stb.), amelyet igény esetén adok és amely sok esetben egy fontos kulcs az önbizalomnövekedéshez. Rendkívül fontos!

A 60-90 perces kezelés díjáról ezeken az elérhetőségeken adok felvilágosítást.

Három Lótusz Jóga-,Masszázs-, Szépségműhely

1196 Budapest (Kispest - Óváros) Fő utca 99.

Ingyenes parkolás az udvarban és az utcán.