Plejádi Gyógyító,           Tudatfejlesztő            Meditációs és Bioinformációs Órák 

2018.11.26

Kedves Olvasóim, kedves Oldallátogatók és Érdeklődők!


Több típusú 3 órás foglalkozással is várlak titeket!

LEGKÖZELEBBI  BIOINFORMÁCIÓS ÉS MEDITÁCIÓS GYAKORLÓÓRA:


2018.12.08-án szombaton az "A PLEJÁDIAK ÜZENNEK + BIOINFORMÁCIÓS GYAKORLATOK" c. programra várlak szeretettel 09:50-től 13:00 óráig !

(Bioinformációs és plejádi egészséghelyreállító és tudatfejlesztő gyakorlatok)

TÉMA: TUDATTÁGÍTÁS, ÖRÖK ÉLET, TELJES EGÉSZSÉG, SEJTSZINTŰ VEZÉRLÉS, FELTÁMADÁS, FIATALSÁG MEGŐRZÉSE, BIOKERTEK


2018.12.22-én, szombaton, 09:50-13:00 óráig, max. 7 fővel

2018.12.29-én, szombaton, 09:50-13:00 óráig, max. 7 fővel


"AZ ÉLET VIZE" bioinformációs gyakorlóóra és Meditáció/Beszélgetőkör

 elnevezésű Programomra várlak titeket szeretettel, ahol a fő témák: 

Örök élet, örök fiatalság, halhatatlanság, szépség, feltámasztás.

A 3 órás esti programban max. 7 fő résztvevő bioinformációs gyakorlóórán vesz részt, amely az egészség helyreállítását célozza meg és egy újfajta világszemlélettel ismertet meg. EZEKEN A 3 ÓRÁS FOGLALKOZÁSOKON ÖNGYÓGYÍTÓ TECHNIKÁKAT TANULUNK AZ OROSZ  BIOINFORMÁCIÓS MÓDSZER ÉS A PLEJÁDI, KOZMOSZBÓL JÖVŐ MÓDSZEREK ALAPJÁN! MEGISMERKEDÜNK EGÉSZSÉGÜNK HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ, FIATALSÁGUNK MEGŐRZÉSÉHEZ VAGY A VISSZAFIATALODÁSHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEKKEL! NÉHA EGY SZERV, EGY BETEGSÉG, NÉHA TÖBB SZERV, TÖBB BETEGSÉG KERÜL  A KÖZÉPPONTBA!
A program része  egy Oktatói célzatú Beszélgetőkör, ahol az örök életről, a feltámasztásról, az örök fiatalság megvalósítási lehetőségeiről beszélgetünk a fenti témákról; feltehetitek kérdéseiteket nekem és én válaszolok. Ill. én is megkérdezlek titeket néhány dologról... :) Többféle MEDITÁCIÓ is a program része, ha a csoport alapján úgy érzem, arra is szükség van! Izgalmas lesz! 


Hasznos, a fotonkorszak fontos és építő jellegű információit adom át nektek!

A részvétel nem kötött semmilyen előfeltételhez!

Helyszín: Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió, Budapest, 19. kerület, Fő utca 99.

(Határ úttól 42-es villamossal Templomtérig 5 perc, onnan 10 perc gyalog)

( A helyszínről fotókat a 'Tanfolyam' fülön találsz ezen a weblapon)

Konyharész, Mosdó, kulturált , szép, kellemes kertvárosi körülmények! Folyadékot, kis harapnivalót hozz magaddal! Teával kínálok!

Részvételi díj: 6000 Ft, 3-4 fő esetén 7000 Ft

(számlaképesen)


Jelentkezés:

messenger írásos üzenetben (FACEBOOKON megtalálsz Pleja CM Melinda Kalmár néven vagy itt a weboldalamon a kezdőlapon található facebook gomb automatikusan odavisz Téged!)

melindakalmar111@gmail.com

06702775576, ha fentiek nem mennek.


Köszönöm.
Várlak szeretettel!
Pleja :)


 "A PLEJÁDI  BOLYGÓK ÜZENNEK+ BIOINFORMÁCIÓS TRÉNING !" típusú Programra várlak szeretettel:


Ezen a foglalkozáson az általam megkapott 5. dimenziós plejádi és a 6. dimenziós Ré- egységtudattól érkezett üzeneteket adom át nektek. Ezek a lények szeretetteli tanácsokat és üzeneteket adnak át nektek! A plejádi bolygók tánca ez, ahol a plejádi lények, mint magas tudatosságú szeretetlények adják át a lényegi információkat a Föld helyzetével, a ti helyzetetekkel kapcsolatban! 

Az esti program része a bioinformációs (ön)gyógyító gyakorlatrendszerrel történő ismerkedés, ahol megtudhatod például, hogy miért olyan fontos a szervek közötti kapcsolati háló épségének visszaállítása, milyen szerepe van az egyes végtagjainknak, különböző testrészeinknek a betegségek gyógyításában, hogy a mai orvostudomány miért nem képes rengeteg betegség végleges meggyógyítására és hogyan lehet ezt mégis megvalósítani! 

 A 3 ÓRÁS FOGLALKOZÁSOKON ÖNGYÓGYÍTÓ TECHNIKÁKAT TANULUNK AZ OROSZ BIOINFORMÁCIÓS MÓDSZER ALAPJÁN ÉS MEGISMERKEDÜNK EGÉSZSÉGÜNK HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEKKEL! NÉHA EGY SZERV, NÉHA TÖBB SZERV KERÜL  A GYAKORLÓÓRA  KÖZÉPPONTJÁBA

Hasznos, a fotonkorszak fontos és építő jellegű információit adom át nektek!

A részvétel nem kötött semmilyen előfeltételhez!

Helyszín: Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió, Budapest, 19. kerület, Fő utca 99. (Határ úttól 42-es villamossal Templomtérig 5 perc, onnan 10 perc gyalog)

( A helyszínről fotókat a 'Tanfolyam' fülön találsz ezen a weblapon)


Konyharész, Mosdó, kulturált , szép, kellemes kertvárosi körülmények! Folyadékot, kis harapnivalót hozz magaddal! Teával kínálok!

Max. 7 fővel!

Részvételi díj: 6000 Ft, 3-4 fő esetén 7000 Ft

(számlaképesen) 


Jelentkezés:

messenger írásos üzenetben (FACEBOOKON megtalálsz Pleja CM Melinda Kalmár néven vagy itt a weboldalamon a kezdőlapon található facebook gomb automatikusan odavisz Téged!)

melindakalmar111@gmail.com

06702775576, ha fentiek nem mennek.Köszönöm.
Várlak szeretettel!
Pleja :)


'4 óra Férfiaknak' című Program 


Kedves Urak!

4 órás program csak férfiaknak!
Ezen a foglalkozáson csak urak vehetnek részt, max. 6 fő. 
Ez a szombati program a Férfi felemelkedéséért szól, de a Nőkért is. 

Új kor érkezik, új kihívások, régi szituációk, feleségek, barátnők, házasságok, kapcsolatok. Valami változik.. De mi is ez?A programon beszélgetős rész, "kérdezz-felelek" rész ugyanúgy helyet kap, mint a bioinformációs gyakorlatok, valamint a szituációs játékok. Itt is a Plejádokbeliek vezetnek minket, de egy kicsit más szemszögből.. A szerelem, mint a legfőbb univerzális princípium, a férfi-női galaktikus egység, a szexualitás, a tantra szemszögéből. Itt csak a Férfi és Nő kapcsolatáról lesz szó! A következő ízelítőt adom a témákból:- hogyan maradjak férfi, milyen férfi legyek, miközben egyszerre várják el tőlem ( a nők, a társadalom, a munkahely) az érzéseim felvállalását és az erő megőrzését?- miért olyan furcsa mostanában a feleségem / barátnőm; mit tehetnék a kapcsolatunkért? Akarok-e tenni bármit is érte?- miért értek/érnek csalódások a nőkkel kapcsolatban?- mire vágyik a nő? Mit jelent a szakrális nő és szakrális férfi fogalma?- miért veszekszik velem a párom folyton, miért olyan sértődős és miért haragszik rám gyakran, amikor én semmi rosszat nem tettem?- miért unom meg a nőket? Miért keresek mindig izgalmakat, újat, pedig én férfiként, a biztonságos, meleg fészekre vágyom?-hogyan menthetem meg a házasságodat, párkapcsolatomat?-szeretnéd megismerni a nők valódi nyelvét? Az igazi jin energiát? Szeretnél olvasni a feleséged/barátnőd gondolataiban?-Szeretnéd tudni, mitől válik a nő örök hűséges társaddá?És még sok kérdés.... Sok válasz...Helyszín: Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió, Budapest, 19.kerület, Fő utca 99. (Határ úttól 42-es villamossal Templomtérig 5 perc, onnan 10 perc gyalog)

( A helyszínről fotókat a 'Tanfolyam' fülön találsz ezen a weblapon)

Kulturált ,kellemes kertvárosi környezet, mosdó, konyharész.Harapnivalót, folyadékot , füzetet, tollat kéretik hozni, teával kínálok!:)

JELENTKEZÉS módja:

MESSENGER ÍRÁSOS ÜZENET VAGY
melindakalmar111@gmail.com 
VAGY: 06702775576, HA ELŐZŐ KETTŐ VALAMILYEN OKNÁL FOGVA NEM LEHETSÉGES


Részvételi díj: 8000 Ft

(számlaképesen)

Várlak szeretettel!
Pleja


Ismertető a meditációimról és bioinformációs gyakorlóóráimról:

Itt olyan fénykulcsokat kapsz, amelyekkel tudatodba vésődik az öngyógyítás képlete, amelyek elősegítik a tudatosságod növekedését, gyógyítanak, ellazítanak, megnyugtatnak, a DNS-ed halmazai magas fokon aktiválódnak. Segítségemmel kiszakadhatsz a  a hétköznapok zaklatott világából és egy egészen másfajta világban/világokban találod magadat.

A Vezetett Meditációm küldetése az ember teljes szellemi/lelki/tudati/testi fejlesztése,  szereteterők közvetítése, a Felső Éneddel történő kapcsolódásod elősegítése ill. megerősítése, találkozás angyalokkal és plejádi/szíriuszi fénysegítőkkel. Sok-sok  téged foglalkoztató kérdésedre és problémádra  megérkezik Bensődbe a válasz, a meditáció ideje előtt, alatt és után. 

A Hangszóvarázs saját szerzeményem. Az eddig szerzemények mellé újak jönnek. A Hangszóvarázs magas rezgésű, különleges szóképáradatok felolvasását, kántálását jelenti. Olyan, mint egy mesés verseskötet, amelyben tudatfejlesztő és gyógyító, emlékezetet helyreállító rezgések-hullámok közvetítése történik. 

Kellemes halk zenekísérettel és hangom kíséretében történik ez a színes varázslat. 

A meditációs program kiegészül bioinformációs és plejádi gyakorlóórával, ahol a tanfolyamaimon is szereplő tananyagból választok ki gyakorlatokat a résztvevők számára. Itt mód van arra, hogy 3-4 órában gyakorolj velem és megismerkedj ízelítő gyanánt azzal, amivel foglalkozom s ha itt kedvet kapsz, jöhetsz a tanfolyamaimra is. A tanfolyamaimon résztvevők is jöhetnek párhuzamosan a 3-4 órás gyakorlóprogramokra. A 3-4 órás programot egy alternatívaként kínálom azok számára, akik a 6-7 órás szombati tanfolyamokon nem szeretnének részt venni, de  ebbe a világba betekinteni, meditálni a plejádiakkal igen, magas tudatosságra szert tenni, valamint gyakorolni a bioinformációs gyógyítást. :)