KRISTÁLYKINCSEK

2018.04.16

Vannak dolgok az életben, amelyek sajátunk. Senki sem veheti el őket tőlünk. Viharok, szelek támadhatnak, szerelmek vágyódhatnak, lelkek terhelhetnek, sárral tapaszthatnak. A Kristálykincs soha nem változik.

*A világ szemlélése tőlünk függ. Mit érzünk meg a környező emberekből, illatokból, vágyakból? Kincs az, ha mindezt felismered. Tőled függ minden, belőled indul ki minden. Önmagad középponti tengelye és őspontod magad vagy. Te vagy a mag.

A világ tőlünk függetlenül létezik és lélegzik. Mi vele együtt létezünk és lélegzünk. A világ dolgainak megtapasztalása tőlünk függ. Minden pillanatban választhatsz; foglalkozol-e adott világ adott dolgaival vagy éppen távol tartod magadat tőle vagy később fogsz belefolyni.

*Adott világ benned keltett érzéseit bármikor át tudod  változtatni semlegességgé. Érd utol az érzéseidet, éld át őket, ne ereszd el őket, ne hanyagold el őket. Új szélként fognak támadni az érzésed, ha ebben az univerzumi percben félresöpröd őket.

Az érzéseid fontosak. Az érzéseidnél nincs is fontosabb. Tőled függ, hogy mit érzel. Mivé transzformálod át őket, tőled függ. Minden körülmények között a legmélyebb tisztelettel hajolj meg az érzéseid előtt. Az érzéseid vezetnek a kikristályosodás gyémántmezős útján. Nem lehet őket figyelmen kívül hagyni, mert megbosszulják magukat. Csak ülj le és érezd át a fájdalmad. Ez rá a gyógyír. Az elsődleges gyógyír. A többi csak utána jön. A tudatosodás ott kezdődik, hogy átérzed érzéseidet és így gyógyírt adsz rájuk.

*Gondolkodni szükséges, agyalni fárasztó. Túl sok energiát von el. Az aggódás körbekerít oly sokszor? Éld át, érezd át ezt az érzést is. Addig érzed, ameddig az aggódás oka meg nem szűnik? Érthető. Addig is érezd át és tereld el a figyelmed más csomópontok felé.

Hosszú távon az aggódás, még inkább az állandó aggodalmaskodás és agyalás túl sok energiát lopkod el tőlünk. Elszakajt attól a lehetőségtől, hogy  kreatívan lüktess a mindennapok jelenében. Választhatsz. Minden üvegpercben választhatsz, hogy mire fordítod az energiád. Aggódok vagy alkotok? Agyalok vagy teremtően gondolkodok?