PLEJA TANFOLYAMAI

Plejádi és Bioinformációs Tudatfejlesztő 4 részes TANFOLYAM


LEGKÖZELEBBI TANFOLYAMOK:


2019. 01. 26. SZOMBAT, 09:15-től 15:30-ig

2019.02.02. SZOMBAT, 09:15- től 15:30-ig


Témacsoportok,  amelyekkel a tanfolyamaimon foglalkozunk:


* Agyi / mentális képességek fejlesztése; tudattágítás, a tisztán tudás, a teljes körű érzékelés tanulása; az orosz bioinformáció  és a plejádi szellemi védőbúra alá helyezkedés

* Szervregeneráció

* Eseményirányítás, vágyaink, álmaink valóra váltásának technológiái avagy hogyan irányítsuk a jövőnket és az egész életünket? Hogyan állítsuk szolgálatunkba a múltunkat is?

 * Öngyógyítási technológiák elsajátítása; hogyan gyógyulj meg akár súlyos betegségekből is? Hogyan tudsz szeretteiddel törődni, gondoskodni róluk tudati szinten?

* Hogyan válj a Fény hordozójává? Hogyan használd ki 30-40 %-osan az agyadat? 

* Hogyan kapcsold magasabb hatásfokra a DNS-ed, ami eddig 30%-on működött? 

* Hogyan tanulj újra egy világszemléletet és gyakorlatot, amely életed minden történésénél segít, kisegít a bajból és a negatív, hibás hozzáállásból és gondolkodásból?
A PSZICHÉD ÉS A TUDATOD LEGYEN RENDBEN. FORDULJ BELSŐ MIKROVILÁGOD FELÉ S KIFELÉ MEGOLDÓDIK MINDEN.(Pleja)

Szeretnéd az agyadat jobban kihasználni, mint 5-10%? Tudtad, hogy az emberek nagy része csak ekkora mértékben használja az agyát? Úgy érzed, több is van a világon,mint amit eddig megismertél? Ébredeznek megmagyarázhatatlan képességeid, amelyeket szeretnél jobban kihasználni és megismerni, mire valók? Szeretnéd, ha kifejlődne benned a belső látás képernyője az orosz bioinformációs technikák és a Plejádokbeliek technikáinak segítségével? Szeretnéd megtanulni irányítani a jövődet, a sorsodat, az életed eseményeit? Szeretnél betegségeidből meggyógyulni úgy, hogy olyan módszert tanulsz, amelyet otthon tudsz magadon alkalmazni és a tudatosságodat, szellemi és lelki képességeidet is fejleszti? Szeretnél egy varázslatos új világba csöppenni, ahol valóban léteznek angyalok, tündérek a virágok körül és láthatóvá válik az eddig láthatatlan?

Sok gyakorlatot végzünk 6 órában a tisztán hallás, tisztánlátás, intuíció, tisztán érzékelés, tobozmirigy és hipofízis, agyi képességek területein barangolva!
A tanfolyamról egy online összefoglalót kap minden résztvevő.

A tanfolyamom való részvétel nem kötött semmilyen előképzettséghez. A résztvevők száma maximum 6 fő, minimum 3 fő. 6 fő esetén is megfelelő idő jut mindenkire!
Írólapokat vagy füzetet, tollat, színes ceruzákat és szendvicseket, ennivalót kéretik hozni. :)
Amivel Pleja kínál: tea korlátlan mennyiségben és szénsavmentes ásványvíz. 20 perces ebédszünet és 2 db 5-10 perces kis napfény/levegőszünet lesz a 6 óra alatt.

Helyszín: a Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió kellemes és szép Ganésa vagy Síva terme! Kulturált körülmények, mosdó-toalett.

Cím: Budapest, 19.kerület, Fő utca 99. ( Határ úti metrótól a 42-es villamossal 3 villamosmegálló, 10 perc. A Templomtéren kell leszállni,  a szökőkútnál jobbra fordulni és lefelé jönni a 99- házszámig!)
(fenti képeken és e lap alján látható a Ganésa és Síva terem, itt tartom az óráimat és a tanfolyamokat, meditációkat is!) 


Jelentkezés módja:

melindakalmar111@gmail.com 

vagy

messenger írásos üzenet (a tanfolyam  előtt  2 nappal lezárom a jelentkezéseket.) 

vagy

ha fenti módokon nem tudsz jelentkezni, hívj a 0670/2775576-os számon.


A tanfolyam részvételi díja: 13 000 Ft.
Számlaképesen.

*

A Plejádi Tudatosságemelő és Lélektisztító gyakorlatokat a Plejádokbeliek adták át nekem és adják át folyamatosan.

A Plejádi Gyakorlatokat a Plejádokbeliek úgy állítják össze, hogy azok mindenki által elvégezhetők legyenek, bármely életkorban. A gyakorlatok biztonságosak és a teljes tudat-lélek-agy-test komplexumra gyakorolnak fejlesztő, gyógyító és oktató hatást.

A gyakorlatok, gyakorlatsorok nagyon magas szintű plejádi tudományt integrálnak magukba, de "idelenn" nekünk a 3. denzitásban (dimenzió) minden gyakorlat könnyen érthető, a mindennapokba beépíthető és nem igényel semmiféle előképzettséget vagy tornatapasztalatot!

A gyakorlatok különböző állapotokra és célokra specializáltak; vagyis vannak olyan gyakorlatok, amelyeket különböző lelki problémák kezelésére küldenek "le" nekünk és vannak, amelyeket egy bizonyos célt szolgálnak, például a fiatalodást vagy a stresszlevezetést, vitalizálódást.

Saját egyéni átéléseim és gyakorlásaim során azt a feladatot kaptam a Plejádokbeliektől ( és más Fénylényektől is támogatva), hogy hozzak "Le" egy ÚJ Tananyagot, amely Örök Tananyag is egyben. Az új kor energiáinak és elvárásainak megfelelően épül fel.

A Plejádi Fénytechnikák sokrétűek és az elmúlt évtizedekben változtak is. Olyan anyagra van szükség, amelyet az emberek a mindennapokba be tudnak építeni, gyorsabban és hatékonyan segít a problémák megoldásában és a tudatosodásban.

Ezek a foglalkozások egy egységet képeznek az egész koncepcióval, ötlettel, programmal, amit a Plejádiakkal együtt dolgoztam ki és dolgozom rajta állandóan.
Azok is részt vehetnek rajta, akik még nem végeztek el nálam tanfolyamot vagy nem voltak egy workshopon sem.

Az utóbbi időkben nagyon közel kerültem az Orosz Bioinformációs Technikákhoz is, amelyeket szintén alkalmazok tanfolyamaimon és egyéni kezeléseimen is.  Itt nagy ismeretanyagról van szó és még több gyakorlatról. Teljesen gyakorlatorientált az egész program. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné világlátását a megfelelő, isteni irányba elmozdítani, aki szeretne kulcsot találni összes problémája megoldásához, aki a belső látás képességét szeretné kifejleszteni, szeretne más világokba belátni és aki úgy érzi, felkészült minderre. 

Ajánlom erősen mindenkinek, aki bármilyen betegségből szeretne kigyógyulni! A Bioinformációs Technika alapja az, hogy minden betegséget és jelenséget információs objektumnak tekintve azt különböző összpontosítási gyakorlatokkal,  számsorokkal és más technikákkal lehetséges megváltoztatni, alakítani. A bioinformációs technológiák része a jövő-és eseményirányítás is, ahol megtanuljuk, hogyan lehet a sorsunk eseményeit biztonságosan irányítani, nem elveszve életünk hányatott tengerén! Ez egy hatalmas ismeretanyag, amelynek része a DNS fényesítése, az ember saját magának, lélek- szellem és tudatkomplexumának minél mélyebb megismerése, tapasztalatok szerzése önmagáról és a világról! Izgalmas, csodálatos utazásban lesz részünk!


Számtalan ADÁS fut a világegyetem fantasztikus ADÓ-VEVŐ CSATORNÁIN ÉS VILÁGNYELVÉN... EZ EGY OKTATÁSI MÓDOZAT AZ ÖNGYÓGYÍTÁSRA ÉS OKOSODÁSRA, amelyet egy rendkívül magas érzelmi és értelmi színvonalon élő intelligencia nyújt át a legnagyobb szeretettel és segítőkészséggel nekünk.Vélemények az eddigi tanfolyamaimról:

"Drága Pleja! Hálás köszönet a szombati együttlétért, tanításaidért! Sok helyen megfordultam már, sok kiváló tanítótól kaptam muníciót az útra és folyamatosan kapok is, mióta nem csak földi kérdéseim vannak a létezésről. De valahogy Veled, Nálad, Általad, kisugárzásodban, aurádban, energiameződben, tisztaságodban, szépségedben, tudásodban, harmonikus nyugalmadban, szeretetáradásodban olyan mély bizonyosság sugárzott, sugárzik felém, felénk, ami ritka nagy kincs az útkeresők, de talán mindenki más életében is, akivel találkozhatsz! Valahogy érzem és tudom is, hogy ősi tiszta forrásból, magasabb dimenziók áldásos támogatásából táplálkozol, táplálkozhatunk mindahányan, akik találkoztunk és találkozni fognak majd Veled. És valahogy olyan egyszerűnek is hat így az ébredés. Igaz, a külső-belső önmunkát nem lehet megspórolni sohasem. De az iránymutatásaid, a gyakorlataid, az "otthonosságod" olyan tapasztalati forrásból táplálkoznak, amik nem hagynak kétségeket számomra, mert elképesztően hitelesek. Talán azért is, mert nem "külsősként" éltem meg a szombati tanítási napot (sem). Asthar és a plejádiak közössége és küldetése itt, a Földön, a közelünkben egyáltalán nem hat idegenül nekem. Végtelen béke, otthonosság és a szeretet érzése sugárzik belém Általuk, Általad. Köszönet és Hála Mindenért, Pleja! Folytasd, szükség van rá, Rád! Áldás!" (Szidiropulosz Zsuzsanna)

"Sziasztok a 04.21-i Workshop egy olyan csoport foglalkozás volt, ahol  számomra egyértelmű volt , hogy a meghívott Plejádi erők végig segítik a csoportfoglalkozást . Pleja minden résztvevőnek útmutatást adott ahhoz, mi lenne számára a megfelelő lépés életének  fejlődéséhez. Mindezt személyre szabottan kaptuk meg a fentiektől. Emellett testgyakorlatokat végeztünk, melyek a rezgésszint emelkedéséhez szükségesek és tisztító hatásúak. Az Égiek által megadott szimbólumokat is kaptunk, melyek segítenek a mindennapi életben és hasznos információk a fény útján járóknak az aranykorban .Köszönöm ezt a napot :)" (Illés Péter)

"Kedves Melinda! Csak gratulálni tudok a 04.21.-ei workshop-odhoz, amin sikerült végre személyesen is találkoznunk! Elragadó a természetességed és a nem cicomázott és egyveleggé gyúrt tudásod, mint általában az előadóknál lenni szokott! Külön területet képviselsz, amit érződik, hogy saját tapasztalat is alátámaszt és teljesen kielégíti a témáról érdeklődők igényeit! Sőt, még túl tömény is számukra! Nyitott és érdek nélküli a segíteni akarásod, ami szintén ritkaság a mai világban. További eredményes működést kívánok, mert a téma már egyre nagyobb tömeget érint! Sok sikert! Gratula!" (Kovács Levente Miklós)

"A hasonló érdeklődésű és szándékú emberek ha találkoznak,akkor eleve jól érzik magukat. Ehhez még az a plusz érték társult,hogy segítséget kaptunk közelebb kerülni valódi Énünkhöz. Köszönjük!" (Potyondi László)

"Jó helyen voltunk, jó közösségben, és jó időzítéssel. Köszönjük Pleja, hogy felkészítesz a Nagy Útra!" (Potyondi Katalin)


"Nagyon jól éreztem magam a májusi Plejádi Tudatosság Tanfolyamon. Nyugodt körülmények között átadott, szokatlan információk sokasága, mozgásban tartják az elmét és a lelket, valószínűleg tartósan.

Rendkívül kiegyensúlyozott előadásaid, beszélgetések, megbízható élményt nyújtottak számomra. Nagyon szépen köszönöm és várom a következő folytatást. Az élményem nagy, galaktikus utazásodra, (Utazás a Koronghoz című könyved) pedig nincs fogalom, hogy milyen óriási dolognak érzékelem, én, mint a teremtés "apródjainak" többségéhez tartozó ember. Azt gondolom, máris változtam. Mégsem kell beleállni a halandóságba? Nagyon jó lenne. Ez utóbbi információt jól elraktároztam." (Jókai Kornél)

Mindenkinek ajánlom tanfolyamaimat és egyéni kezeléseimet is, különösen annak, aki:

* SZERETNE MAGASABB TUDATOSSÁGRA SZERT TENNI

*AKI KIEGYENSÚLYOZOTT PSZICHÉT SZERETNE, MEGŐRIZVE NYUGODTSÁGÁT, AMIKOR CSAK LEHET

*AKI SZERETNE MEGTISZTULNI LELKILEG, DE NEM TUDJA, HOGYAN FOGJON HOZZÁ

*AKINEK LELKI PROBLÉMÁI VANNAK

*AKI FIATALODNI ÉS VITALIZÁLÓDNI SZERETNE

* AKI SZERETNÉ A MEGKAPOTT SPIRITUÁLIS TUDÁSÁT INTEGRÁLNI, MEGEMÉSZTENI ANÉLKÜL, HOGY "ELÉGNE, KIÉGNE" A FOLYAMATBAN

* AKI SZERETNÉ JOBBAN MEGISMERNI AZ ÉLETÉT, MIÉRT VAN ITT, MI A CÉLJA ÉS KÉRDÉSEI VANNAK AZ UNIVERZUMRÓL

*AKI ÚGY ÉRZI, NEM ÉRTI MEG SENKI ÉS VÉGIGKÍSÉRTE ÉLETÉT A MÁSSÁGÉRZÉS

* AKI OLDÁSI És STRESSZLEVEZETÉSI TECHNIKÁKAT SZERETNE TANULNI, MELYEK KÖNNYEDÉN BEÉPÍTHETŐK A MINDENNAPOKBA

*AKI SZERETNÉ FEJLESZTI AGYI ÉS MENTÁLIS KÉPESSÉGEIT

* AKI SZERETNÉ FEJLESZTENI A TELJES KÖRŰ ÉRZÉKELÉSI KÉPESSÉGEIT, ÚGY, MINT TISZTÁNLÁTÁS, TISZTÁN HALLÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁN ÉRZÉKELÉS

*AKINEK VOLT "UFO" VAGY MÁS "PARANORMÁLIS" ÉLMÉNYE ÉS ÚGY ÉRZI, NEM MONDHATJA EL SENKINEK, NEM ELEMEZHETI SENKIVEL

*AKI ÚGY ÉRZI, MÁSIK BOLYGÓRÓL JÖTT ÉS NETÁN MÉG FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL IS TALÁLKOZOTT (AKI SZERETNE KAPCSOLATOT LÉTESÍTENI FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL, AZ ANGYALI VILÁGGAL)

*AKI FRUSZTRÁLTNAK ÉRZI MAGÁT, MERT NEM LÁTJA AZ ÉLETE ÉRTELMÉT ÉS KERES VALAMIT, DE NEM TUDJA, MILYEN IRÁNYBA INDULJON

*AKINEK KRÓNIKUS HÁT,-NYAK-,VÁLLFÁJDALMAI VAGY FEJFÁJÁSA VAN VAGY EGYÉB TESTI TÜNETEI

*AKI VALAMILYEN GYÓGYÍTÓI,OKTATÓI PRAXIST FOLYTAT, DE ÚGY ÉRZI, TUDÁSÁT SPIRITUÁLIS TÉREN SZERETNÉ FEJLESZTENI ÉS PÁCIENSEINEK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSEKET KÍNÁLNI


Várlak szeretettel! :)

Pleja


HÁROM LÓTUSZ JÓGA-ÉS MASSZÁZSSTÚDIÓ

1196 Budapest, Fő u. 99. (Kispest). TÉRKÉP ITT: