PLEJA TANFOLYAMAI

Pleja TANFOLYAM/WORKSHOP

LEGKÖZELEBBI TANFOLYAM 1. részének időpontja:


2018. 05.19. 09:30- kb. 15:30-ig, SZOMBAT

2018.05.25. 09:30- kb. 15:30-ig, PÉNTEK

2018.05.29. 09:30-KB. 15:30-IG, KEDD


Helyszín: Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió (fenti képeken látható a Ganésa és Shíva terem, itt tartom az óráimat és a tanfolyamokat is)


PLEJÁD TEST-TUDAT® ©
 

Tanfolyam 1.része:

A teljes körű érzékelés és az agyi-mentális képességek fejlesztése

A PSZICHÉD LEGYEN RENDBEN. FORDULJ BELSŐ MIKROVILÁGOD FELÉ. S KIFELÉ MINDEN MEGOLDÓDIK.(Pleja)

Szeretnéd az agyadat jobban kihasználni, mint 5-10%? Tudtad, hogy az emberek nagy része csak ekkora mértékben használja az agyát? Úgy érzed, több is van a világon,mint amit eddig megismertél? Nyíladoznak megmagyarázhatatlan képességeid, amelyeket szeretnél jobban kihasználni és megismerni, mire valók?
Sok gyakorlatot végzünk 5-6 órában a tisztán hallás, tisztánlátás, intuíció, tisztán érzékelés, tobozmirigy és hipofízis, agyi képességek területein barangolva!
A tanfolyamról egy online összefoglalót kap minden résztvevő.

A tanfolyamom való részvétel nem kötött semmilyen előképzettséghez. A résztvevők száma maximum 7 fő, minimum 3 fő. 7 fő esetén is megfelelő idő jut mindenkire!
Írólapokat vagy füzetet, tollat, színes ceruzákat és szendvicseket, ennivalót kéretik hozni. :)
Amivel Pleja kínál: tea korlátlan mennyiségben és szénsavmentes ásványvíz. 20 perces ebédszünet és 2 db 5-10 perces kis napfény/levegőszünet lesz a 6 óra alatt.
Helyszín: a Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdió kellemes és szép Ganésa vagy Shiva terme! Kulturált körülmények, mosdó-toalett.


Jelentkezés módja:

melindakalmar111@gmail.com vagy
messenger írásos üzenet (
a tanfolyam  előtt legalább 2 nappal lezárom a jelentkezéseket.)
(
a lap alján lévő "Jelentkezem" gombbal is az elérhetőségeimhez jutsz automatikusan)

A tanfolyam első részén a részvételi díj:
5-7 fő esetén 10 000 Ft, 3-4 fő esetén 13 000 Ft

Vélemények az eddigi Workshopjaimról:

"Drága Pleja! Hálás köszönet a szombati együttlétért, tanításaidért! Sok helyen megfordultam már, sok kiváló tanítótól kaptam muníciót az útra és folyamatosan kapok is, mióta nem csak földi kérdéseim vannak a létezésről. De valahogy Veled, Nálad, Általad, kisugárzásodban, aurádban, energiameződben, tisztaságodban, szépségedben, tudásodban, harmonikus nyugalmadban, szeretetáradásodban olyan mély bizonyosság sugárzott, sugárzik felém, felénk, ami ritka nagy kincs az útkeresők, de talán mindenki más életében is, akivel találkozhatsz! Valahogy érzem és tudom is, hogy ősi tiszta forrásból, magasabb dimenziók áldásos támogatásából táplálkozol, táplálkozhatunk mindahányan, akik találkoztunk és találkozni fognak majd Veled. És valahogy olyan egyszerűnek is hat így az ébredés. Igaz, a külső-belső önmunkát nem lehet megspórolni sohasem. De az iránymutatásaid, a gyakorlataid, az "otthonosságod" olyan tapasztalati forrásból táplálkoznak, amik nem hagynak kétségeket számomra, mert elképesztően hitelesek. Talán azért is, mert nem "külsősként" éltem meg a szombati tanítási napot (sem). Asthar és a plejádiak közössége és küldetése itt, a Földön, a közelünkben egyáltalán nem hat idegenül nekem. Végtelen béke, otthonosság és a szeretet érzése sugárzik belém Általuk, Általad. Köszönet és Hála Mindenért, Pleja! Folytasd, szükség van rá, Rád! Áldás!" (Szidiropulosz Zsuzsanna)

"Sziasztok a 04.21-i Workshop egy olyan csoport foglalkozás volt, ahol  számomra egyértelmű volt , hogy a meghívott Plejádi erők végig segítik a csoportfoglalkozást . Pleja minden résztvevőnek útmutatást adott ahhoz, mi lenne számára a megfelelő lépés életének  fejlődéséhez. Mindezt személyre szabottan kaptuk meg a fentiektől. Emellett testgyakorlatokat végeztünk, melyek a rezgésszint emelkedéséhez szükségesek és tisztító hatásúak. Az Égiek által megadott szimbólumokat is kaptunk, melyek segítenek a mindennapi életben és hasznos információk a fény útján járóknak az aranykorban .Köszönöm ezt a napot :)" (Illés Péter)

"Kedves Melinda! Csak gratulálni tudok a 04.21.-ei workshop-odhoz, amin sikerült végre személyesen is találkoznunk! Elragadó a természetességed és a nem cicomázott és egyveleggé gyúrt tudásod, mint általában az előadóknál lenni szokott! Külön területet képviselsz, amit érződik, hogy saját tapasztalat is alátámaszt és teljesen kielégíti a témáról érdeklődők igényeit! Sőt, még túl tömény is számukra! Nyitott és érdek nélküli a segíteni akarásod, ami szintén ritkaság a mai világban. További eredményes működést kívánok, mert a téma már egyre nagyobb tömeget érint! Sok sikert! Gratula!" (Kovács Levente Miklós)

"A hasonló érdeklődésű és szándékú emberek ha találkoznak,akkor eleve jól érzik magukat. Ehhez még az a plusz érték társult,hogy segítséget kaptunk közelebb kerülni valódi Énünkhöz. Köszönjük!" (Potyondi László)

"Jó helyen voltunk, jó közösségben, és jó időzítéssel. Köszönjük Pleja, hogy felkészítesz a Nagy Útra!" (Potyondi Katalin)
Mindenkinek ajánlom workshopjaimat/tanfolyamaimat és egyéni kezeléseimet is, különösen annak, aki:

* SZERETNE MAGASABB TUDATOSSÁGRA SZERT TENNI

*AKI KIEGYENSÚLYOZOTT PSZICHÉT SZERETNE, MEGŐRIZVE NYUGODTSÁGÁT, AMIKOR CSAK LEHET

*AKI SZERETNE MEGTISZTULNI LELKILEG, DE NEM TUDJA, HOGYAN FOGJON HOZZÁ

*AKINEK LELKI PROBLÉMÁI VANNAK

*AKI FIATALODNI ÉS VITALIZÁLÓDNI SZERETNE

* AKI SZERETNÉ A MEGKAPOTT SPIRITUÁLIS TUDÁSÁT INTEGRÁLNI, MEGEMÉSZTENI ANÉLKÜL, HOGY "ELÉGNE, KIÉGNE" A FOLYAMATBAN

* AKI SZERETNÉ JOBBAN MEGISMERNI AZ ÉLETÉT, MIÉRT VAN ITT, MI A CÉLJA ÉS KÉRDÉSEI VANNAK AZ UNIVERZUMRÓL

*AKI ÚGY ÉRZI, NEM ÉRTI MEG SENKI ÉS VÉGIGKÍSÉRTE ÉLETÉT A MÁSSÁGÉRZÉS

* AKI OLDÁSI És STRESSZLEVEZETÉSI TECHNIKÁKAT SZERETNE TANULNI, MELYEK KÖNNYEDÉN BEÉPÍTHETŐK A MINDENNAPOKBA

*AKI SZERETNÉ FEJLESZTI AGYI ÉS MENTÁLIS KÉPESSÉGEIT

* AKI SZERETNÉ FEJLESZTENI A TELJES KÖRŰ ÉRZÉKELÉSI KÉPESSÉGEIT, ÚGY, MINT TISZTÁNLÁTÁS, TISZTÁNHALLÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁNÉRZÉKELÉS

*AKINEK VOLT "UFO" VAGY MÁS "PARANORMÁLIS" ÉLMÉNYE ÉS ÚGY ÉRZI, NEM MONDHATJA EL SENKINEK, NEM ELEMEZHETI SENKIVEL

*AKI ÚGY ÉRZI, MÁSIK BOLYGÓRÓL JÖTT ÉS NETÁN MÉG FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL IS TALÁLKOZOTT (AKI SZERETNE KAPCSOLATOT LÉTESÍTENI FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL, AZ ANGYALI VILÁGGAL)

*AKI FRUSZTRÁLTNAK ÉRZI MAGÁT, MERT NEM LÁTJA AZ ÉLETE ÉRTELMÉT ÉS KERES VALAMIT, DE NEM TUDJA, MILYEN IRÁNYBA INDULJON

*AKINEK KRÓNIKUS HÁT,-NYAK-,VÁLLFÁJDALMAI VAGY FEJFÁJÁSA VAN VAGY EGYÉB TESTI TÜNETEI

*AKI VALAMILYEN GYÓGYÍTÓI,OKTATÓI PRAXIST FOLYTAT, DE ÚGY ÉRZI, TUDÁSÁT SPIRITUÁLIS TÉREN SZERETNÉ FEJLESZTENI ÉS PÁCIENSEINEK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSEKET KÍNÁLNIINFORMÁCIÓK A PLEJÁDI GYAKORLATAIMRÓL:

Saját egyéni átéléseim és gyakorlásaim során azt a feladatot kaptam a Plejádokbeliektől ( és más Fénylényektől is támogatva), hogy hozzak "Le" egy ÚJ Tananyagot, amely Örök Tananyag is egyben. Az új kor energiáinak és elvárásainak megfelelően épül fel és most vagyok a leírás és összeállítás folyamatában. Az a tudás, azok a mozgásgyakorlatok és egyéb gyakorlatok, amelyeket már megkaptam, azok át is adhatók egyéni kezeléseimen, workshopjaimon/tanfolyamaimon. Az Átvételem folyamatban van és tudom, hogy egy mindenki által könnyen használható kézikönyv fog összeállni belőle. Már várom, hogy megoszthassam. Első körben a tanfolyamaimon és a workshopjaimon, egyéni fogadóóráimon lesz elérhető ez a tanfüzet.

A Plejádi Fénytechnikák sokrétűek és az elmúlt évtizedekben változtak is. Olyan anyagra van szükség, amelyet az emberek a mindennapokba be tudnak építeni, gyorsabban és hatékonyan segít a problémák megoldásában és a tudatosodásban.

Tudom, hogy ez az új gyakorlatsor ezt a célt szolgálja és a Plejádi Fénytechnikák egyik új, sajátosan továbbfejlesztett, kibővített tudásanyaga lesz.


A Plejádi Fénytechnikákat a Plejádokbeliek abból a célból adták át az embereknek, hogy a gyakorlatok és az ismeretek által segítsenek önmagunkra találni, megtalálni az élet magasabb célját és értelmét, tudatosodni, teljessé, egészségessé és kiegyensúlyozottá válni. A gyakorlatok magva az, hogy a test egészségének eléréséhez nélkülözhetetlen a fizikai test és a magasabb dimenzióban élő finomfizikai testeink (FEMS= fizikai, emocionális, mentális, spirituális) működésének összehangolása és a Magasabb Énnel történő kapcsolódás. Ezek a technikák minden lelki és testi problémában segítenek, hiszen a szervezet önregulációjára (öngyógyítás) helyezik a hangsúlyt és energiával töltik fel a meridiánpályákat is. 

A technikákat megtanítom a hozzám fordulóknak és a páciens aktív közreműködése szükséges a program elvégzéséhez. Minden ember képes meggyógyítani saját magát, de az orvosi (akár kiegészítő) kezelést nem mindig lehet nélkülözni. A jobb közérzet, gyógyulás, tudatosodás csak akkor lehetséges, ha nem az ember helyett végzik el a teendőket, hanem rávezetik arra, hogyan tudja ő maga csinálni. A Plejádi Fénytechnikák nagy részben így működnek. Az öntisztulási folyamatokat, gyakorlatokat sem lehet átugrani.

A Plejádi Fénytechnikákat igénybe vevők életük minden területén pozitív változásról számolnak be és új megközelítésből látják a problémáikat, életüket. Mindannyian rengeteg terhet hordozunk. Ezektől meg lehet szabadulni és meg lehet találni rá a megoldást. Egy bizonyos ponton és gyakorláson túl pedig van egy végső célja a plejád ajándéknak; a megvilágosodáshoz vezető út, a teljes lelki tisztaság, a magasabb rezgésű sejtszerkezet és élet elérése és a fiatalság.


A legjellemzőbb problématerületek, amelyekben a Plejád Tudatossággyakorlatok segítenek:

* Fáradtság, stressz, levertség, kedvetlenség, megrekedtségérzet, céltalanság, pesszimizmus, tömegiszony, tériszony, víziszony stb., félelmek, érzelmi káosz, sértődékenység, jövőn aggódás-múlton rágódás, érzelmi sérülések, "lelki-szemetesláda-lelki szivacs" jelenség, álmatlanság, rémálmok, konfliktuskezelés-konfliktustisztítás, lelki és szellemi önvédelem, bizalmatlanság, frusztráltságérzet, túlhajszoltság, ételfüggőség, magányérzet, hiperaktivitás, férfiassággal-nőiséggel kapcsolatos jin-jang problémák, önértékelési problémák, önbizalom(ősbizalom) problémák

* Nyak-,váll-,hátfájdalmak, krónikus izomgörcsök, izommerevség, fejfájások, migrén, gerinc menti feszülések, görcsök, fájdalmak, vázizomzatproblémák, menstruációs görcsök, premenstruációs szindróma, nőgyógyászati problémák, ágyéki csigolyafeszülés és fájdalom, elferdült medencecsont, rheuma, ízületi gyulladás (poliarthritis), vastagbélelzáródás, aranyér, allergiák, immunrendszergyengeség, emésztési zavarok, gyomorfekély

HÁROM LÓTUSZ JÓGA-ÉS MASSZÁZSSTÚDIÓ

1196 Budapest, Fő u. 99. (Kispest). TÉRKÉP ITT: