PLEJA      

Röviden Magamról


Sziasztok!

Pleja vagyok. A Plejádi Csillagrendszerből érkeztem és a Plejád Tudatossági Mintázatot hoztam magammal. Tudatfejlesztő technológiákat oktatok, amelyek plejádi és orosz bioinformációs technikákat is felölelnek. A lélekápolásra is óriási hangsúlyt fektetek.

Saját tanfolyamsorozatot indítottam "Plejád Tudatfejlesztő Tanfolyam" címmel. A 'Szolgáltatások' fülön megtaláljátok az információkat  eddigi munkásságomról, könyveimről, (Kirykion-avagy Űrfabula világhajnal idején, ill. az Utazás a Koronghoz címűek), tanfolyamaimról, vezetett meditációimról továbbá eddigi élő előadásaimról szóló youtube videoimat és más felvilágosító-ismeretterjesztő youtube videoimat. Készülök a 3. könyvemmel is!


Teljesen átlagos gyerekkor, kamaszkor és fiatal felnőtt életet éltem. És mégsem. A környezetem mindig némi furcsálkodással kezelte érdeklődési körömet, megjegyzéseimet, teljes világlátásomat és életfelfogásomat. Egy gimnázium elvégzése után a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytattam tanulmányaimat, jóllehet kiskoromtól vonzott a gyógyítás és az oktatás, de úgy hozta az élet (és a saját magam által Fent megtervezett céljaim), hogy nem az orvosi egyetemet végeztem el. Gyerekként is éreztem, hogy nem teljesen ez az álmom, ill. már akkor is elég jól átláttam a fennálló helyzetet Magyarországon és a világon. Nem értettem, hogyan lehet kihagyni a receptfelírásoknál a LÉLEK bajára adott "gyógyszereket", nem értettem, másoknak miért nem természetes az, hogy túllássunk a Föld atmoszféráján és folytathatnám a sort.

Valami csodálatos, megmagyarázhatatlan érzés és vonzódás volt bennem a világűr, a kozmosz titkai felé, éreztem, közöm van hozzá, mégpedig igen erősen. Szomorúan vettem tudomásul, hogy a környezetemben, iskolák diáktársaiban, sehol sem találtam beszélgetőpartnert mindezekhez a témákhoz és mindig csak legyintettek rám, ha épp a galaxisokról kezdtem el mesélni..... Hoppá! Gondoltam, van itt valami, ez valahogy nem nagyon természetes dolog, hogy az emberek nem, vagy csak alig kutatják, miért vagyunk itt, mi az élet értelme, hogy vannak-e csillagtársaink, felsőbb szférák...... Tehát a feledésfátylamat elég vékonyra hagytam leszületésem előtt, hogy jól emlékezzem arra, hogy valahogy más vagyok, de elég vastagra ahhoz, hogy ne legyen túl nehéz itt a földi élet, hogy ne fájjon a szívem annyira, amiért egy ezerévekkel fejlettebb civilizációt hagytam hátra, hogy itt segíthessek. A Kapcsolat c. film számomra mérföldkő volt, tudtam, éreztem, nekem is szól, azt üzente: "Ne félj, itt vagyunk, emlékezz, nagyon szeretünk!" 

2012. 12.21- én sorsfordító esemény történt velem (nem viccelek, pont ezen a napon). Kezembe kaptam egy különleges eseménysorozatot elindító levelet. Többé már nem voltam ugyanaz, mint annak előtte. Megkaptam a felébresztő mechanizmusomat, "menetlevelet" a Plejádok világaiba. Tudom nehéz megérteni annak, aki ilyet nem élt át vagy még nem élt át.  Feladatom, küldetésem, hogy segítsek az embereknek felismerni saját képességeiket, megismertetni őket az Univerzum (multiverzum) szépségeivel, működési mechanizmusaival és a legkülönfélébb földönkívüli fajokkal, elsősorban a barátságos fajokkal (plejádiak, szíriusziak, arkturusziak, tau-cetik stb.), akik telve vannak segítőszándékkal az emberiség felé!

UTAZÁS A KORONGHOZ és KIRYKION avagy űrfabula világhajnal idején című könyveim hiszem, hogy segítenek utat mutatni Neked is.  FELADATOM ÉS KÜLDETÉSEM még több könyv megírása tudatemelés célJából, a tudatosságfejlesztő (PLEJÁDI ÉS OROSZ) technológiák oktatása, ismeretterjesztés a földönkívüli kultúrákról, Istenről, az emberi tudatról, az angyali szférákról, múltunkról, jövőnkről, az univerzumról... Csodálatos lényekkel, szereplőkkel találkozhatsz könyvem lapjain át s a valóságban is...


Természetgyógyászati ismereteket tanultam Béky László AURA Egészségügyi E.C Oktató Központjában és folyamatosan képzem magam ezen a területen is.

VÁRLAK SZERETETTEL  KÖNYVEIM LAPJAIRA, TANFOLYAMAIMRA IS!


PLEJA