PLEJA   ELŐADÁSAI
Vásárlói tájékoztató:


Kedves Olvasóm, Hallgatóm! Ezen az oldalon megvásárolhatod az eddigi házi és élő előadásaimat, Kérdések& Válaszok videoimat! Ez a lehetőség kedvező azok számára is, akik nem tudtak ott lenni az élő előadásaimon! Nem minden élő előadásom vásárolható meg! Az előadások közt van házi videoelőadás is, ami nem élő előadás volt. Évekre visszamenőleg is megvásárolható tőlem minden itt felsorolt előadás!

A Pleja Boltban megrendelheted Hangszóvarázs hangkölteményemet, meseterápiás videomat és meditációs anyagaimat is! A Pleja Bolthoz tartoznak könyveim is, amelyeket a fenti pink gombon át tudsz megrendelni.

Az alábbi 'MEGRENDELEM' űrlapon tudod megrendelni az előadásokat. Írd le, melyik előadás(oka)t rendeled meg! 

Fizetés módja:

Utalással vagy rózsaszín postacsekken történhet a fizetés, ill. előadásaimon, élő oktatási programomon.  U=Utalás vagy P=Postacsekk betűkkel jelöld, hogy melyik fizetési módot választod.

Kedvezményezett:

Kalmár Melinda

HUF 18400010-10000231-12647391, Oberbank AG.

Közlemény rovat: Például : P.O.2019.12.hó (mindig az aktuális havit írd be a közleménybe, tehát következő hónapban: P.O.2020.01.hó. ) + a TELJES NEVED, e-mail címed és postacímed is, utóbbi főleg könyvrendelés esetén fontos!

Ügyelj arra, hogy  nevedet és azt, hogy mit rendeltél meg, mindenképp feltüntesd az utalásnál/postautalványon!

Külföldről utalás:

(EUR) IBAN: HU33 1840 0010 1000 0231 1264 7391

SWIFT (BIC) kód: OBKLHUHB.

Bank címe: Oberbank AG magyarországi fióktelepe, Budapest, Váci út 1., 1062

Rózsaszín postacsekkes fizetés esetén a jelentkezésed után küldök Neked egy címet, ahová teljesíthető a fizetés. Az utalást preferálom, de ha valamilyen okból nem tudsz utalni, küldd így! :)

Személyesen is kifizetheted a díjat előadásaimon, élő oktatásomon; figyeld a weblapom időpontjait!MEGRENDELEM: 

25 perces szóképkölteményem saját hangomon előadva. Agy-és tudatfejlesztő, emlékeztető, DNS aktiváló, stresszoldó meditációs anyag. A fotonkorszak irodalma. Különleges képek és képzettársítások, váltakozó ritmus, fény és ima a hangban. Képek megjelenése a szavakban, holografikus világ bontakozik ki előtted és benned. Memória-és tanulásfejlesztő,...