PLEJA BOLT 


ELŐADÁSOKVásárlói tájékoztató:


Kedves Olvasóm, Hallgatóm! Ezen az oldalon megvásárolhatod az eddigi házi és élő előadásaimat, Kérdések& Válaszok videoimat! Ez a lehetőség kedvező azok számára is, akik nem tudtak ott lenni az élő előadásaimon! Nem minden élő előadásom vásárolható meg! Az előadások közt van házi videoelőadás is, ami nem élő előadás volt. Visszamenőleg is megvásárolható tőlem minden itt felsorolt előadás, évekre is!

A Pleja Boltban megrendelheted Hangszóvarázs hangkölteményeimet, meseterápiás videomat és meditációs anyagaimat is! A Pleja Bolthoz tartoznak könyveim is, amelyeket a fenti pink gombon át tudsz megrendelni.

Az alábbi 'MEGRENDELEM' űrlapon tudod megrendelni az előadásokat. Írd le, melyik előadás(oka)t rendeled meg! 

A fizetési részleteket az alábbi űrlap kitöltése után kapod meg tőlem e-mailben! Utalással vagy rózsaszín postacsekken történhet a fizetés, ill. előadásaimon, workshopon, egyéni órákon.


MEGRENDELEM: 

25 perces szóképkölteményem saját hangomon előadva. Agy-és tudatfejlesztő, emlékeztető, DNS aktiváló, stresszoldó meditációs anyag. A fotonkorszak irodalma. Különleges képek és képzettársítások, váltakozó ritmus, fény és ima a hangban. Képek megjelenése a szavakban, holografikus világ bontakozik ki előtted és benned. Memória-és tanulásfejlesztő,...